Fitness- og dansestudie kun for kvinder

..forskellige træningsformer, der alle tager udgangspunkt i dans

Fitness- og dansestudie kun for kvinder

..forskellige træningsformer, der alle tager udgangspunkt i dans

D(c)ancer

D(c)ancer

D(c)ancer – Find din kvindelighed og mød din nye krop gennem dans og bevægelse

Hos D(c)ancer tilbyder vi din første gang gratis, hvorefter man kan købe et D(c)ancer medlemsskab til 500 kr og forsætte på holdene indtil man føler sig klar til at være med på de andre hold i studioF15 som StudioF15 medlem.

Tilmeld dig til forløbet her

Køb D(c)ancer medlemsskab

D(c)ancer er et forløb hvor dansen skaber et frirum for kvinder påvirket af kræft. D(c)ancer handler om at lære sin krop at kende efter den har været igennem en stor forvandling både før, under og efter et forløb. Det er proces vi, hos D(c)ancer, gerne vil hjælpe med gennem dans, bevægelse og fællesskab.

 Dans og bevægelse er sjælens fællessprog. Det giver deltagerne en måde at udtrykke frustrationer, tvivl, sorg og glæde uden ord. Vi fokuserer på vigtigheden i at turde gå på opdagelse i en ”ny” krop og acceptere den som der er. At forblive og dyrke, femininiteten og kvindeligheden når den på mange måde bliver taget fra en.

StudioF15 er et trygt rum, hvor man kan smide protesen eller parykken og bare føle sig smuk og elsket for den man er. Det er et frirum hvor følelser og tanker er velkomne, hvor hverdagen kan blive glemt, og hvor fællesskabet giver grobund for udvikling.  

Det vil foregå på et lukket hold hver onsdag eller torsdag, hvor Maria-C vil guide jer gennem både dans og barre træning. 

Tidspunkter: 

Onsdag fra 10.00-11.30

Sted: StudioF15
Fredericiagade 15b, 1310 København K

 

..min kontorkrop er blevet tonet mere end jeg troede var muligt

..min kontorkrop er blevet tonet mere end jeg troede var muligt

Christine Delin

Så smagfuld og indbydende perle af et danse/workout studio i en totalt skøn gammel bygning i Frederiksstaden – med den absolut mest inspirerende, indsigtsfulde, smukke, dygtige og sjove Maria Stumbeck som ejer/underviser! Ved at komme til hendes undervisning er min kontorkrop blevet tonet mere end jeg troede var muligt på kort tid, jeg er blevet meget mere bevidst om min kropsholdning og så nyder jeg bare alt det midt i mellem. Jeg passer ind!

..personligt sted med plads til alle begyndere som øvede

..personligt sted med plads til alle begyndere som øvede

Kimie Kronberg Jensen

Maria-C er en unik underviser – nærværende, teknisk dygtig, en fantastisk koreograf, og så har hun helt styr på, hvad der er sundt og godt for kroppen. Kan du lide at danse og udfordre din krop er jazzylicious et must. Studio F 15 er er et skønt og personligt sted med plads til alle begyndere som øvede

..fyldt med passion og livsglæde

..fyldt med passion og livsglæde

Anna Stine Wad

Der er fyldt med passion og livsglæde i dette smukke og intime danse- og træningsstudie, der ligger i en baggård til Amalienborg. Maria er en fantastisk underviser og gør stedet og træningen til noget ganske særligt, med sin store indlevelse og varme. Kan kun anbefales.

Få 5 trin til, hvordan du kan eje din kvindelighed med en god kropsholdning

..og bliv opdateret på hvad der sker af nyt i Studio F15

Studio F15

Copyright © Studio F15