Fitness- og dansestudie kun for kvinder

..forskellige træningsformer, der alle tager udgangspunkt i dans

Fitness- og dansestudie kun for kvinder

..forskellige træningsformer, der alle tager udgangspunkt i dans

Sponsorer en Danser Med Cancer

 For UNGE kræftramte kvinder i Danmark, mangler der tiltag hvor sygdomsramte genfinder den krop som oftest blot overlades I lægernes sterile hænder – hvor al fokus er på medicinsk behandling. Studio F15 er stedet hvor der er rum for at sygdommen bliver trængt i baggrunden og hele dig bliver trukket i forgrunden. Det sker gennem accepterende arbejde med bevægelser gennem dansen, samt tid til at skabe ro og fred både inden i og udenpå i et trygt fællesskab.

I STUDIO F15 er vores erfaring at behovet for nærvær og genetablering ikke bliver opfyldt i forhold til kvinden bag mennesket. Det vil vi ÆNDRE på – og vi har brug for jeres hjælp!

PROJEKT BESKRIVELSE:

D(C)ancer er et fællesskab for, kvinder der er mærket af kræft. Formålet med D(C)ancer er at give kvinder i aldersgruppen 20-55 år, som på den ene eller den anden måde er mærket af kræft. Et frirum, hvor de kan være sig selv og hvor sygdommen, og dens påvirkning, bliver trængt i baggrunden.

På D(C)ancer er alle følelser og tanker velkomne. Her kan kvinderne smide protesen eller parykken og føle sig smukke og elskede som dem, de er. Gennem dansen og samværet med andre kvinder med lignende udfordringer giver D(C)ancer adgang til et stærkt netværk, hvor kvinderne får plads til at dykke ind i glæden ved at danse og derigennem at finde ind til dem selv og deres kvindelighed igen.

Dans giver deltagerne en måde at udtrykke frustrationer, tvivl, sorg og glæde uden ord. Vi fokuserer på vigtigheden i at turde gå på opdagelse i en ”ny” krop og acceptere den som der er. At forblive og dyrke, femininiteten og kvindeligheden når den på mange måde bliver taget fra en igennem et hårdt sygdomsforløb der nogle gange ender fatalt.

Vi vil lave forløbet gratis for deltagerne på holdet, da det ikke skal være en økonomisk byrde at lære sin krop og kende igen. Målet er at skabe et univers hvor sygdommen bliver hængt udenfor døren og glemt i 2,5 time hver torsdag aften i selskab med ligesindede.

Derfor har vi brug for JER,  firmaer der kan vælge at sponsorere en eller flere dansere med cancer.

 

Pris: 3000 kr

Forløb

Længde: 8 gange

Indhold:

  • 1 times dans
  • 30 min yoga/meditation
  • 1 times gruppecoaching

Hver deltager får egen yogamåtte, Glasvand flaske fra Evasolo & produkter fra Kamameju.
Derudover skal der være håndsprit af hygiejne mæssige årsager og forfriskninger til deltagerne.

 

Hvem er Maria-C? 

Maria-C Stumbeck har danset stort set siden hun kunne gå. Hun har mere en 15 års erfaring som international danser, koreograf og presenter. Maria-C er gået tilbage til hvad dansen egentlig er, dansen handler ikke kun om performance, det handler om at give slip & det handler om udtrykket. Dansen kan bruges til at udtrykke ens følelser & man kan gennem dansen finde sig selv. Maria-C mener at kombinationen af bevægelser lader dig slippe hjernen og bare mærke din krop.

“Vi ved hvor stærk og healende dansen er for krop og sind. Det er her du giver slip, mærker efter & føler dig tryg. Og netop DET vil vi gerne give videre. Passionen er at skabe et rum – StudioF15 – hvor dans bliver meget mere end blot bevægelse til musik. Vi skal tilbage til rødderne og urinstinktet, og redskaberne til det er dansen kombineret med den funktionelle, feminine træning. Igennem bløde og graciøse bevægelser skal kvinder føle sig som kvinder igen.” – Maria-C Stumbeck

Hvem er Birgitte?

Birgitte er pædagog, yogalærer, mindfulness-underviser og lifecoach med speciale i teenagere og unge. Birgitte tør tale om de sårbare ting og møder dig der, hvor du er. Det gør hun blandt andet ved at stille åbne spørgsmål, og være lyttende, anerkendende og uden andre intentioner end virkelig at prøve at forstå dig og din situation, og være en god sparringspartner, mentor, rollemodel og kvinde.
Hun stiller tingene på spidsen og provokerer – på den gode måde. Birgitte smiler meget – og griner let. Således møder du en kvinde, som du trygt kan snakke med på en lidt anden måde, end du måske taler med dine veninder eller partner til hverdag. Ved blidt at blive udfordret, kan du selv finde frem til, hvem du er, og hvad du selv vil, og blive skubbet i den retning du gerne selv vil gå eller danse ?
Meditation, og yoga krydret med øvelser i nærvær og opmærksomhed på en sjov og legende måde. At øve sig i at være mindful kan give øget fokus, koncentration, ro, lette smerter og medvirke til at komme mere ned i kroppen og ikke så meget i hovedet og tankerne.

 

 

Følg med i projektet på vores facebookside

..min kontorkrop er blevet tonet mere end jeg troede var muligt

..min kontorkrop er blevet tonet mere end jeg troede var muligt

Christine Delin

Så smagfuld og indbydende perle af et danse/workout studio i en totalt skøn gammel bygning i Frederiksstaden – med den absolut mest inspirerende, indsigtsfulde, smukke, dygtige og sjove Maria Stumbeck som ejer/underviser! Ved at komme til hendes undervisning er min kontorkrop blevet tonet mere end jeg troede var muligt på kort tid, jeg er blevet meget mere bevidst om min kropsholdning og så nyder jeg bare alt det midt i mellem. Jeg passer ind!

..personligt sted med plads til alle begyndere som øvede

..personligt sted med plads til alle begyndere som øvede

Kimie Kronberg Jensen

Maria-C er en unik underviser – nærværende, teknisk dygtig, en fantastisk koreograf, og så har hun helt styr på, hvad der er sundt og godt for kroppen. Kan du lide at danse og udfordre din krop er jazzylicious et must. Studio F 15 er er et skønt og personligt sted med plads til alle begyndere som øvede

..fyldt med passion og livsglæde

..fyldt med passion og livsglæde

Anna Stine Wad

Der er fyldt med passion og livsglæde i dette smukke og intime danse- og træningsstudie, der ligger i en baggård til Amalienborg. Maria er en fantastisk underviser og gør stedet og træningen til noget ganske særligt, med sin store indlevelse og varme. Kan kun anbefales.

Få 5 trin til, hvordan du kan eje din kvindelighed med en god kropsholdning

..og bliv opdateret på hvad der sker af nyt i Studio F15

Studio F15

Copyright © Studio F15