Feminin, funktionel og lækker træning

..også for dig der aldrig har danset før

Feminin, funktionel og lækker træning

..også for dig der aldrig har danset før

Det siger Medlemmerne…

Vicki Kvist Gaulshøj


“Det her sted er fantastisk. Det er en lille perle gemt inde i en baggård tæt ved Amalienborg. Så snart man kommer ind igennem dørene møder man en afslappet og hyggelig stemning, hvor man med det samme kommer ned i gear og finder fokus. Folk der kommer er vildt søde og der er plads til bare at være. Jeg startede med personlig træning hos Maria, da jeg efter en fødsel for nogle år siden har haft brug for at genfinde min krop og lære dens styrker og begrænsninger at kende. De timer er meget mere end bare træning – det er kropsterapi og det er min tid, hvor jeg kan have fuld fokus på mig. Maria er en fantastisk træner og underviser for både krop og sind – og jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger af stedet og menneskene bag.”

Helle Wendel Nielsen Thygesen
“Studio F15 er et fantastisk sted for kvinder, som gerne vil svede, grine og mærke glæden ved dans og anden hård træning. Jeg har fundet stedet, hvor jeg kan lære at danse, samtidig med at jeg mærker min krop som aldrig før. De super kompetente undervisere er helt i verdensklasse. Bevægelseskvaliteten, musikken, lækre lokaler skabt i hyggelige omgivelser samt søde og imødekommende medlemmer danner rammen for dette unikke træningssted. Det er selvforkælelse på højt plan”
Charlotte Hyttel Henningsen

“Intet mindre end fantastisk. Hele vejen igennem. Dans for øvede, begyndere, og som for jeg, som genoptræning efter en ulykke. Der er plads til alle niveauer, og de gennemgående kodeord er glæde, grin og gennemsvedigt. I et trygt, inspirerende og opbakkende miljø. Tak F15 – det er en oase af livsglæde du har skabt, Maria!”
 Marianne Koustrup Olsen
Perfekt lille niche af et træningssted. Lækre lokaler, dejlig duft af forkælelse og kvalitet. Træning der er personlig og meget elegant udført af stilfulde og karismatiske Maria.
Man føler sig super opløftet og glad når man slentrer hjem gennem gamle smukke København.”
..min kontorkrop er blevet tonet mere end jeg troede var muligt

..min kontorkrop er blevet tonet mere end jeg troede var muligt

Christine Delin

Så smagfuld og indbydende perle af et danse/workout studio i en totalt skøn gammel bygning i Frederiksstaden – med den absolut mest inspirerende, indsigtsfulde, smukke, dygtige og sjove Maria Stumbeck som ejer/underviser! Ved at komme til hendes undervisning er min kontorkrop blevet tonet mere end jeg troede var muligt på kort tid, jeg er blevet meget mere bevidst om min kropsholdning og så nyder jeg bare alt det midt i mellem. Jeg passer ind!

Få 5 trin til, hvordan du kan eje din kvindelighed med en god kropsholdning

..og bliv opdateret på hvad der sker af nyt i Studio F15

Studio F15

Copyright © Studio F15