Fitness- og dansestudie kun for kvinder

..forskellige træningsformer, der alle tager udgangspunkt i dans

Fitness- og dansestudie kun for kvinder

..forskellige træningsformer, der alle tager udgangspunkt i dans

Om Studio F15

Studio F15 er et eksklusivt dansestudio i hjertet af København

Til kvinden, der vil have kvalitet, luksus og et feminint rum, hvor hun kan forkæle sig selv og sin krop

Velkommen til STUDIO F15.

Et sted til den bevidste kvinde, der vil vælge sig selv til og ønsker at være en del af det unikke og givende fællesskab.

I STUDIO F15 er der plads til kvindens forskelligheder og behov, og kvinder – også med små børn – har mulighed for at danse og træne.

EN TRÆNINGSFORM DESIGNET OG DEDIKERET TIL KVINDEKROPPEN

Kvinder skal ikke nødvendigvis altid træne og tænke som mænd. Der er forskel på mænd og kvinders kroppe, og de skal trænes forskelligt.

Derfor har al undervisning i STUDIO F15 fokus på netop kvinden, kroppen, sindet og vigtigheden af at kunne mærke efter. Vi skaber jordforbindelse og kontakt til bækken, lænd og kroppen som helhed.

Maria-C har gennem sit liv erfaret hvor stærk og healende dansen kan være for krop og sind. Og som mor ved hun hvor vigtigt det er at modtage, for at kunne give. Og netop DET vil hun gerne give videre.

Tid og logistik kan ofte være en hindring for MIG-tid og træning. Derfor er børn også velkomne i STUDIO F15

I STUDIO F15 er der plads til den enkelte kvinde og rum til fællesskabet

Kvinder sammen med kvinder skaber magi.

Noget af det der særligt kendetegner STUDIO F15, er det forhold der opbygges mellem medlemmerne. Vi dyrker fællesskabet, og bliver veninder på tværs og trods af farver og folder. Her er der frihed til snakke, brokke, grine, græde og og hygge inden vi fordyber os i undervisningen.

“Når vi giver os hen til en bevægelse og fjerner talen, så er du pludselig nøgen og overladt til at mærke dig selv. Og det kan være provokerende og svært at være i. Det ved vi. Og det er okay.”, siger Maria-C.

Dans og kvinder er tæt bundet sammen.

”Vi skal tilbage til rødderne og urinstinktet, og dét sker gennem dansen og den funktionelle feminine træning. Igennem bløde og graciøse bevægelser kan kvinder føle sig som kvinder igen. Vi tror på, at dansen gør noget helt specielt, og en firkantet og lukket kvindekrop kan pludselig åbne sig og give slip.” siger Maria-C.

I STUDIO F15 finder du kun de dygtigste instruktører

Maria-C går ikke på kompromis med noget. Derfor finder du STUDIO F15 på en lækker central beliggenhed, i smukke, luksuriøse lokaler. Her er du også altid sikret undervisning i absolut topkvalitet, og instruktører, der er de bedste inden for deres felt.

STUDIO F15  finder du også Motherlicious, Personlig træning, Yoga og Jazz teknik og koreografi.

Se mere mere om vores hold under menuen ”Træning

Mød dig selv, vær dig selv og nyd dig selv i STUDIO F15
”Ej din kvindelighed”
”Perfection is imperfection”

..min kontorkrop er blevet tonet mere end jeg troede var muligt

..min kontorkrop er blevet tonet mere end jeg troede var muligt

Christine Delin

Så smagfuld og indbydende perle af et danse/workout studio i en totalt skøn gammel bygning i Frederiksstaden – med den absolut mest inspirerende, indsigtsfulde, smukke, dygtige og sjove Maria Stumbeck som ejer/underviser! Ved at komme til hendes undervisning er min kontorkrop blevet tonet mere end jeg troede var muligt på kort tid, jeg er blevet meget mere bevidst om min kropsholdning og så nyder jeg bare alt det midt i mellem. Jeg passer ind!

..personligt sted med plads til alle begyndere som øvede

..personligt sted med plads til alle begyndere som øvede

Kimie Kronberg Jensen

Maria-C er en unik underviser – nærværende, teknisk dygtig, en fantastisk koreograf, og så har hun helt styr på, hvad der er sundt og godt for kroppen. Kan du lide at danse og udfordre din krop er jazzylicious et must. Studio F 15 er er et skønt og personligt sted med plads til alle begyndere som øvede

..fyldt med passion og livsglæde

..fyldt med passion og livsglæde

Anna Stine Wad

Der er fyldt med passion og livsglæde i dette smukke og intime danse- og træningsstudie, der ligger i en baggård til Amalienborg. Maria er en fantastisk underviser og gør stedet og træningen til noget ganske særligt, med sin store indlevelse og varme. Kan kun anbefales.

Få 5 trin til, hvordan du kan eje din kvindelighed med en god kropsholdning

..og bliv opdateret på hvad der sker af nyt i Studio F15

Studio F15

Copyright © Studio F15