Fitness- og dansestudie kun for kvinder

..forskellige træningsformer, der alle tager udgangspunkt i dans

Fitness- og dansestudie kun for kvinder

..forskellige træningsformer, der alle tager udgangspunkt i dans

Instruktører hos Studio F15

Maria-C Stumbeck

Maria-C Stumbeck

Ejer af Studio F15, International danser, koreograf

Maria-C Stumbeck har danset stort set siden hun kunne gå. Hun har mere en 15 års erfaring som international danser, koreograf og presenter. I en årrække var Maria-C officiel Nike Athelete hos NIKE Europe. Hun har boet og arbejdet som professionel danser flere steder i udlandet som f.eks. London ,Berlin, NY, Paris, Amsterdam, Sibirien og mange andre spændende steder i verden. Hun har været med i et utal af fashion og Awardshows i ind -og udland såvel musikvideoer og tournéret for diverse kunstnere. I dag underviser hun stadig på nogle af de største danse-og fitness Conventions globalt, når hun ikke har sin daglige færden i Studio F15.

I Marts 2015 åbnede Maria-C sit eget sted, Studio F15 hovedsageligt for kvinder i øjet af København. Et eksklusivt og rummeligt studio med plads til kvindens forskelligheder og behov. Kvinder med små børn har mulighed for at danse og træne, og børn er velkomne i Studio F15. Maria-C har bevidst taget udgangspunkt i sin egen situation som “småbørns”-mor til 2, hvor tid og logistik ofte er en hindring for at få tid til træning og lidt MIG-tid… netop derfor har hun skabt Studio F15

Maria-C står bag danse-konceptet Jazzylicious , MOSTflex og MOST Dance Workout .Timer hvor der er 100 procent fokus på cardio, styrke, balance og flexibilitet gennem dans og det sidstnye på stammen efter at have født barn nr. 2 og i samarbejde med jordemoder Rikke Bodenhoff har hun udviklet Motherlicious – fødselsforberedende dans og efterfødsels-genoptræningsforløb. Et program for kvinder før og efter fødsel igen med udgangspunkt i dansen og med fokus på mor (www.motherlicious.dk).

Maria-c er klassisk trænet og der skal ikke herskes tvivl om at hendes hjerte brænder for Jazzdance og Jazzballetten. Det kommer især til udtryk ved hendes tekniske kunnen og ikke mindst opmærksomheden på, at øvelser og bevægelser hos den individuelle bliver udført korrekt og mest hensigtsmæssigt. Dans er for ALLE og udover at arbejde med professionelle dansere verden over, så er det I lige så høj grad hendes inderlige passion for at skabe et rum for netop DIG, hvor dans pludselig bliver meget mere end blot bevægelse til musik … ingen skal snydes for den oplevelse!

Suad Demirovic

Suad Demirovic

Danser, koreograf, underviser

Suad Demirovic er en af de mest brugte dansere og koreografer herhjemme.

Han har danset for adskellige kunstenere som Burhan G, Melanie C, Outlandish og L.O.C

Og været med i store opsætninger som West Side Story og Den Eneste Ene.

På hans Hip Hop Intensives vil han bestræbe sig på at få folk til at bevæge sig med basic bevægelser fra hip hop og lyrik.
Han vil også fortælle om hip hoppen og derved prøve at få folk ind i hans univers på et fordøjeligt niveau.

Daniela Hasan

Daniela Hasan

Danser, koreograf, underviser

Daniela er oprindeligt fra Buenos Aires, Argentina, hvor hun har arbejdet som danser, koreograf og underviser i reggaeton, Dancehall, Belly Dance og Jazz.
Bla. som koreograf og danser på Sofia, The Musical, på Cube Theatre i Buenos Aires.

Efter hun flyttede til Danmark for 3 år siden har hun taget 1 årig uddannelse i jazz og moderne i KBH, og arbejdet som underviser og danser i København og omegn.

På StudioF15 underviser hun i MostReggaeton!

..min kontorkrop er blevet tonet mere end jeg troede var muligt

..min kontorkrop er blevet tonet mere end jeg troede var muligt

Christine Delin

Så smagfuld og indbydende perle af et danse/workout studio i en totalt skøn gammel bygning i Frederiksstaden – med den absolut mest inspirerende, indsigtsfulde, smukke, dygtige og sjove Maria Stumbeck som ejer/underviser! Ved at komme til hendes undervisning er min kontorkrop blevet tonet mere end jeg troede var muligt på kort tid, jeg er blevet meget mere bevidst om min kropsholdning og så nyder jeg bare alt det midt i mellem. Jeg passer ind!

..personligt sted med plads til alle begyndere som øvede

..personligt sted med plads til alle begyndere som øvede

Kimie Kronberg Jensen

Maria-C er en unik underviser – nærværende, teknisk dygtig, en fantastisk koreograf, og så har hun helt styr på, hvad der er sundt og godt for kroppen. Kan du lide at danse og udfordre din krop er jazzylicious et must. Studio F 15 er er et skønt og personligt sted med plads til alle begyndere som øvede

..fyldt med passion og livsglæde

..fyldt med passion og livsglæde

Anna Stine Wad

Der er fyldt med passion og livsglæde i dette smukke og intime danse- og træningsstudie, der ligger i en baggård til Amalienborg. Maria er en fantastisk underviser og gør stedet og træningen til noget ganske særligt, med sin store indlevelse og varme. Kan kun anbefales.

Få 5 trin til, hvordan du kan eje din kvindelighed med en god kropsholdning

..og bliv opdateret på hvad der sker af nyt i Studio F15

Studio F15

Copyright © Studio F15